FAQ

PRODUKTER

Vilket material är skor och kläder gjorda av?

De inre och yttre skikten och sulorna är gjorda av äkta koläder, vilket är mycket mjukt, utan fin spannmål. Det är en naturlig produkt med hög elasticitet, flexibilitet och slitstyrka. Vi garanterar att alla våra produkter har högsta kvalitet, hållbarhet och komfort. Vårt läder kommer från några av de finaste franska garverierna.

Lackskinnet är kalvläder, men med högglansbehandling.

Vår mocka läder är gjord av undersidan av kalvskinn och kännetecknas av en nappad mjuk konsistens.

Våra kläder är gjorda av ren bomull från Pakistan. Det är mycket raffinerat på den låga nivån på maskiner för att göra det mjukt och högkvalitativt. Sys för hand.

Var produceras produkterna?

DePurl Products är designade i Sverige och skickas till Pakistan för produktion. DePurl Products är handgjorda i en tredje generationens verkstad i Lahore Pakistan, den näst största staden i Pakistan med de bästa hantverkarna, i ett område som är känt för sin excellens och tradition inom skoproduktion, som är betrodd av alla stora lyxvarumärken.

Det är mycket viktigt för DePurl att garantera kvalitet och överlägsen hantverk, varför vi tillverkar uteslutande i Pakistan.

Hur är produkter gjorda?

Alla våra produkter är handgjorda av våra skickliga hantverkare i Pakistan – från skärning av de unika mönstren till präglingen av DePurl-logotypen till det valda fodret, är varje produktpar ett noggrant arbete med precision.

När jag beställer, är det för sent att göra ändringar och/eller avbryta det?

Om inget annat anges, börjar produktionen inom en arbetsdag efter beställningen.

Om det behövs ändringar, kontakta oss så snart som möjligt. Vi kan göra det så länge den specifika förändringen är möjlig.

Om beställningen annulleras efter det att den redan har levererats, följ helt enkelt den normala returprocessen.

Leverans- och betalningsmetoder

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

Vi erbjuder flera betalningsalternativ att välja mellan.

Du kan betala med kredit- eller betalkort (Visa eller Mastercard) eller PayPal.

När du returnerar varor krediteras beloppet direkt tillbaka till ditt bankkonto.

Är internationella kreditkort accepterade?

Ja. Observera att kreditkortet måste utfärdas och innehålla en logotyp från antingen Visa, Mastercard eller American Express på den.

Faktureringsadressen måste också matcha adressen som är registrerad på bankkortet.

Eventuella avvikelser i denna information kan leda till förseningar i behandlingen av din beställning eftersom informationen är kontrollerad med bedrägeribekämpningen, för ditt skydd.

HUR SPÅRAR JAG MIN LEVERANS?

När din beställning har skickats från vårt lager får du ett spårnings-ID med instruktioner via e-post.

VARFÖR HAR JAG INTE MOTTAGIT ETT SPÅRNINGSNUMMER?

När din beställning har skickats från vårt lager får du ett spårnings-ID med instruktioner via e-post. Om du inte har fått e-postmeddelandet, kontrollera ditt spamfilter. Om du inte har fått spårnings-ID 48 timmar efter beställning, vänligen kontakta kundsupport på info@depurl.com. Vänligen ange ditt beställningsnummer i ämnesraden i ditt mail så att vi kan hjälpa dig snabbare.

Returer

MIN PRODUKTSTORLEK ÄR FEL

Det bästa sättet för oss på grund av våra stora varningar är att välja storleken nere.

Vi erbjuder gratis avkastning, om de beställda DePurl-produkterna visar sig vara för små.

KOMMUNIKATION / MARKNADSFÖRING

På DePurl är kundens rätt till privatliv och datasäkerhet tas på största allvar.

När vi samlar in personuppgifter på DePurl (Namn, telefonnummer, företagsnamn, adress, e-mail, etc.) kommer vi aldrig att skicka eller sälja denna information till något annat externt företag eller personer för användning i marknadsföring eller upphandling utan kundens samtycke. Vi förbehåller oss dock rätten att kontakta kunderna med erbjudanden och/eller information om deras inköp och i förhållande till varumärket DePurl. Om ni inte vill delta i sådan korrespondens, vänligen meddela oss på info@depurl.com. Tack!